Lišky se sýrem beaufort
50 min.
Ingredience
- 1000gramůLišky čerstvé
- 20gramůSlanina vepřová
- 100mililitrůOlej olivový
- 10gramůPetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 100gramůSýr beaufort
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
414 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
36 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
177 mg
Cukr
25 mg
Postup přípravy
- 1Houby očistíme a rozkrájíme na poloviny.
- 2Slaninu pokrájíme na menší kousky.
- 3Olej rozpálíme a přidáme lišky, přiklopené dusíme 20 minut. Poté přidáme slaninu.
- 4Osolíme, opepříme a odklopené dusíme do odpaření veškeré vody.
- 5Poté posypeme nasekanou petrželí, česnekem a nastrouhaným sýrem.
- 6Dusíme ještě 1 minutu a poté ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.