Lišky se sýrem beaufort

50 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
414 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
36 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
177 mg
Cukr
25 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Houby očistíme a rozkrájíme na poloviny.
  • 2
    Slaninu pokrájíme na menší kousky.
  • 3
    Olej rozpálíme a přidáme lišky, přiklopené dusíme 20 minut. Poté přidáme slaninu.
  • 4
    Osolíme, opepříme a odklopené dusíme do odpaření veškeré vody.
  • 5
    Poté posypeme nasekanou petrželí, česnekem a nastrouhaným sýrem.
  • 6
    Dusíme ještě 1 minutu a poté ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.