Litomyšlské špagety

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
854 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
35 g
Sacharidy
94 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Špagety uvaříme podle návodu na obalu, scedíme a zakapeme olivovým olejem.
  • 2
    Na oleji osmahneme cibuli nadrobno, přidáme oregano a necháme zpěnit. Vložíme mleté maso, osolíme, opepříme a opečeme ze všech stran, obracečkou od sebe oddělujeme, aby se maso nespeklo do větších kusů. Přidáme rajský protlak a prolisovaný česnek a krátce povaříme. Nakonec přisypeme nastrouhané tvarůžky a už jen zahříváme, aby se ve směsi rozpustily. Omáčku vmícháme do špaget a rozdělíme na jednotlivé porce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.