Losos na jehle s cherry rajčátky

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
370 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
12 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
8 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. Smícháme citronovou šťávu s olejem, hořčicí, solí a pepřem. Do marinády vmícháme nasekané bylinky, kousky lososa v ní marinujeme asi 30 minut.
  • 2
    Rajčata a feferonky omyjeme, šalotky oloupeme, rozpůlíme. Kousky lososa střídavě se všemi surovinami napichujeme na 8 jehel. Zeleninu potřeme zbylou marinádou.
  • 3
    Špízy grilujeme v troubě za častého obracení asi 12 minut.
  • 4
    Na talířích pokrm obložíme dílky omytého citronu. Podáváme s čerstvou bagetou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.