Losos s avokádovo-okurkovou salsou

35 min.
Portugalsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
369 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
20 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
12 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Olivový olej smícháme s mletou paprikou, sušenou cibulí, solí, oběma pepři, tymiánem, bazalkou a oreganem. Touto směsí potřeme lososa nakrájeného na jednotlivé porce.
  • 2
    Pečeme ho 15-20 minut na 200 °C.
  • 3
    Mezitím si připravíme salsu: avokádo a okurky nakrájíme na malé kostičky a smícháme s citronovou šťávou a nasekanou šalvějí. Osolíme a opepříme podle chuti.
  • 4
    Lososa podáváme se salsou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.