Losos s vínem a cuketou

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
293 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
17 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cukety a víno omyjeme a pokrájíme na větší kusy. Petrželku opláchneme a nasekáme na menší kusy.
  • 2
    Cuketu uvaříme ve vroucí vodě do změknutí,cca 5 minut, poté slijeme a dáme stranou. Polovinu másla rozpálíme a osmažíme na něm po dobu 5 minut filety a bobule vína, poté přendáme na talíře a přidáme uvařenou cuketu. Do pánve nalijeme víno a 90 ml vody, přidáme zbytek másla, osolíme a opepříme a uvedeme k varu. Vaříme 1 minutu. Rybu s hrozny a cuketou servírujeme přelitou omáčkou a posypané petrželí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.