Lososové karbanátky na citronu

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
377 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
10 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šalotku, kapary a petrželku nasekáme nadrobno.
  • 2
    Lososa vykostíme a odstraníme kůži. K jemně nasekanému masu přidáme šalotku, strouhanku, petržel, kapary, křen, vejce, olej,sůl, pepř a šťávu. Ze směsi vytvoříme karbanátky, položíme je na vymazaný plech, horní stranu potřeme olejem a grilujeme je asi čtyři minuty, pak je otočíme a vše opakujeme.
  • 3
    Podáváme s citronem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 18. 1. 2015
Docela dobré, ale ztrácí se tam chuť lososa, vynechala bych kapary, křen, místo strouhanky bych dala trochu hl. mouky.