Lososové karbanátky na citronu
25 min.
Ingredience
- 20mililitrůCitronová šťáva
- 1lžíceKřen
- 3lžícePetržel - nať
- 100gramůStrouhanka
- 450gramůLosos - filety
- 3kusyŠalotka
- 1kusCitrony
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusVejce slepičí
- 2lžíceKapary
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
377 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
10 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Šalotku, kapary a petrželku nasekáme nadrobno.
- 2Lososa vykostíme a odstraníme kůži. K jemně nasekanému masu přidáme šalotku, strouhanku, petržel, kapary, křen, vejce, olej,sůl, pepř a šťávu. Ze směsi vytvoříme karbanátky, položíme je na vymazaný plech, horní stranu potřeme olejem a grilujeme je asi čtyři minuty, pak je otočíme a vše opakujeme.
- 3Podáváme s citronem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 18. 1. 2015
Docela dobré, ale ztrácí se tam chuť lososa, vynechala bych kapary, křen, místo strouhanky bych dala trochu hl. mouky.