Lososové lasagne s brokolicí

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
607 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
33 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brokolici očistíme, opláchneme a rozdělíme na růžičky. Košťály oloupeme a nakrájíme na kostičky. V hrnci přivedeme k varu dostatečné množství osolené vody a brokolici v ní 2 minuty blanšírujeme. Brokolici vyndáme a vývar z brokolice odložíme.
  • 2
    Rybu osušíme, nakrájíme na kostičky a pokapeme citronovou šťávou a osolíme. Vodu z brokolice přivedeme k varu a rybu v ní chvilku povaříme. Rybu vyndáme a vývar odložíme.
  • 3
    Odměříme 1/4 l zeleninovo-rybího vývaru, nalijeme ho do hrnce, přilijeme mléko a přivedeme k varu. Metličkou na sníh přimícháme jíšku, necháme 1 minutu povařit, osolíme, opepříme a přidáme nasekaný kopr.
  • 4
    Troubu předehřejeme na 225 stupňů Celsia. Zapékací misku vymastíme a střídavě do ní vrstvíme bešamelovou omáčku, lasagne, rybu a brokolici. Poslední vrstvu budou tvořit lasagne potřené bešamelovou omáčkou.
  • 5
    Rovnoměrně posypeme sýrem a pečeme 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.