Lusky fazolí s mandlemi

45 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
265 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
20 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
7 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mandle opražíme na rozpálené pánvi bez použití oleje.
  • 2
    Lusky omyjeme a necháme 10 minut povařit ve vroucí osolené vodě.
  • 3
    Poté propláchneme studenou vodou a necháme okapat.
  • 4
    Cibuli oloupeme a pokrájíme na kolečka. Poté jí osmahneme na rozpáleném oleji.
  • 5
    Necháme zezlátnout, poté přidáme polovinu mandlí a fazolové lusky.
  • 6
    Osolíme, opepříme, posypeme nasekanou saturejkou. Necháme prohřát a odstavíme z plotny.
  • 7
    12 ml oleje smícháme se smetanou, zbytkem mandlí. Osolíme a opepříme. Necháme ohřát.
  • 8
    Ihned servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.