Madridská omeleta

35 min.
Španělsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
232 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
14 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi rozehřejeme olej, přidáme kostičky brambor a cibule a zamícháme. Dozlatova osmahneme. Přebytečný olej z pánve vylijeme.
  • 2
    Rozklepneme vejce, osolíme, opepříme a našleháme vidličkou. Vejce nalijeme na pánev a zamícháme se zeleninou. Smažíme asi 10 minut, až vejce téměř ztuhnou, potom pánev umístíme na 1–2 minuty pod horký gril, aby byla omeleta i na povrchu zlatavě hnědá.
  • 3
    Vyklopíme ji na vyhřátý talíř a na čtvrtiny ji rozkrájíme. Zdobíme ji nasekanou petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.