Madridská polévka
55 min.
Ingredience
- 200gramůPaprika červená
- 60gramůCibule
- 250gramůRajčata
- 400mililitrůVývar zeleninový
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 40gramůPetržel - nať
- 4stroužkyČesnek
- 30gramůProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
117 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
3 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Papriky a cibuli upečeme v troubě rozpálené na 200°C do hněda. Přidáme celá rajčata a česnek a pečeme ještě 20 minut.
- 2Zeleninu a česnek necháme chvíli chladnout a potom odstraníme slupky. Zeleninu s česnekem a s polovinou vývaru rozmixujeme.
- 3Zeleninu dáme do hrnce, přidáme zbytek vývaru a rajský protlak
- 4a přivedeme k varu.
- 5Osolíme, opepříme a zdobíme petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.