Madridská polévka

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
117 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
3 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriky a cibuli upečeme v troubě rozpálené na 200°C do hněda. Přidáme celá rajčata a česnek a pečeme ještě 20 minut.
  • 2
    Zeleninu a česnek necháme chvíli chladnout a potom odstraníme slupky. Zeleninu s česnekem a s polovinou vývaru rozmixujeme.
  • 3
    Zeleninu dáme do hrnce, přidáme zbytek vývaru a rajský protlak
  • 4
    a přivedeme k varu.
  • 5
    Osolíme, opepříme a zdobíme petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.