Makarony s ančovičkami a olivami

20 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
791 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
36 g
Sacharidy
82 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hluboké pánvi rozehřejeme olej, do kterého vložíme nadrobno nakrájenou slaninu, cibuli, česnek a vše osmahneme asi 5 minut. Nakrájíme si na plátky žampiony, ančovičky, olivy a přidáme do pánve. Dle chuti osolíme, opepříme a dusíme 5 minut. Mezitím si ve větším hrnci uvaříme těstoviny. Pak je důkladně scedíme a udržujeme v teple. Přimícháme směs a na talíři ještě posypeme nastrouhaným parmezánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.