Makarony s hřebenatkami

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
641 kcal
Bílkoviny
60 g
Tuky
17 g
Sacharidy
81 g
Vláknina
293 mg
Cukr
936 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V osolené vodě uvaříme makarony, či jiné těstoviny, až jsou měkké.
  • 2
    Před koncem varu těstovin, na oleji 1 minutu restujeme pokrájený česnek, poté vsypeme oříšky a restujeme, až zezlátnou. Přidáme vyloupané a pokrájené hřebenatky a krevety a restujeme až změní barvu. Ochutíme pepřem a solí podle chuti.
  • 3
    Když jsou těstoviny měkké, scedíme je a vrátíme zpět do hrnce, přidáme krevety s hřebenatkami, ozdobíme posekanými bazalkovými lístky a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.