Makarony s lososem a omáčkou ze slávek

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
569 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
18 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata nařízneme a na 30 vteřin ponoříme do vařící vody. Potom je zchladíme ve studené vodě a slupku oloupeme, dužinu nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Slávky i lososa omyjeme, osušíme, lososa nakrájíme na proužky. Česnek očistíme a nasekáme najemno.
  • 3
    Na pánvi rozpálíme olej, přidáme česnek a osmahneme jej. Následně přidáme kousky rajčat a vaříme 5 minut. Poté přidáme slávky a lososa, promícháme a za občasného míchání vaříme dalších 5 minut.
  • 4
    Omáčku osolíme, opepříme a přidáme najemno nasekanou pažitku. Omáčku udržujeme teplou.
  • 5
    V hrnci s osolenou vroucí vodou uvaříme podle návodu na obalu makarony. Scedíme, propláchneme pod studenou vodou a ihned servírujeme na připravené talíře. Podáváme s rybí omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.