Makarony s rukolou

35 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
435 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
5 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na dílky. V pánvi na rozehřátém oleji necháme zesklovatět prolisovaný česnek, přidáme rajčata a osmahneme je. Vmícháme ocet, sůl, pepř a špetku cukru.
  • 2
    Makarony uvaříme v osolené vodě, scedíme, promícháme s rajčaty a omytou, nasekanou rukolou.
  • 3
    Pokrm rozdělíme na talíře a posypeme nastrouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.