Makedonská rýžová pilau s pistáciemi

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
600 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
20 g
Sacharidy
93 g
Vláknina
7 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sušená rajčata namočíme do vody. Cibuli nadrobno pokrájíme a na rozpáleném oleji krátce orestujeme. Přisypeme rýži, nasekané pistácie a podusíme cca 5 minut.
  • 2
    Poté vmícháme korintky, rajčata, šalvěj, petrželku a hřebíček a zalijeme horkým vývarem. Zakryté poklicí dusíme na mírném ohni cca 45 minut. Hotový pokrm ochutíme solí a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.