Makrela po provensálsku

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
533 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
25 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Makrely očistíme a nakrájíme na podkovy. Osolíme, opepříme a lehce obalíme v mouce.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme olej, přisypeme nadrobno pokrájenou cibuli a krátce orestujeme. Přidáme kousky ryby a orestujeme ze všech stran. Podlijeme vínem, přidáme posekanou petrželku, prolisovaný česnek a pokrájená rajčata. Přiklopíme a dusíme 20 minut.
  • 3
    Podáváme s dušenou rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.