Mangold s rozinkami a piniovými oříšky

25 min.
Španělsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
85 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
4 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mangold zbavíme košťálu, propereme a natrháme na kousky.
  • 2
    Na pánvi opražíme oříšky, aby získaly světle hnědou barvu. Vyjmeme. Ve stejné pánvi rozpálíme olej, přidáme červenou cibuli na plátky a smažíme, dokud nezesklovatí. Vložíme česnek, nakrájený na tenké plátky a smažíme ještě minutu. Přidáme mangold i s vodou, která se zachytila na listech, rozinky a skořici.
  • 3
    Přiklopíme, dusíme 2 minuty, dokud mangold nezavadne.
  • 4
    Přimícháme oříšky, osolíme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.