Mangold s tofu
40 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
100 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
3 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Mangold a čerstvý špenát propláchneme a po okapání nakrájíme.
- 2Oloupanou cibuli nadrobno nakrájíme a osmahneme dozlatova na pánvi s nepřilnavým povrchem. Přidáme mangold se špenátem a pod pokličkou podusíme 10 minut.
- 3Tofu nakrájíme na kostičky a vsypeme do pánve. Přidáme sójovou omáčku a vše 5 minut zvolna restujeme. Osolíme, opepříme a restujeme ještě 5 minut.
- 4Pokrm podáváme teplý, posypaný nasekanou mátou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.