Mangold s tofu

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
100 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
3 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
6 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mangold a čerstvý špenát propláchneme a po okapání nakrájíme.
  • 2
    Oloupanou cibuli nadrobno nakrájíme a osmahneme dozlatova na pánvi s nepřilnavým povrchem. Přidáme mangold se špenátem a pod pokličkou podusíme 10 minut.
  • 3
    Tofu nakrájíme na kostičky a vsypeme do pánve. Přidáme sójovou omáčku a vše 5 minut zvolna restujeme. Osolíme, opepříme a restujeme ještě 5 minut.
  • 4
    Pokrm podáváme teplý, posypaný nasekanou mátou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.