Mangoldové řapíky na smetaně

40 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
134 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
10 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté řapíky mangoldu nakrájíme na delší kousky, vsypeme do hrnce s vařící osolenou vodou a povaříme do poloměkka. Scedíme a necháme okapat. Potom mangold vložíme na rozehřáté máslo, zalijeme smetanou, osolíme a opepříme. Dusíme doměkka a do částečného odpaření smetany. Nakonec přisypeme nasekanou petrželku.
  • 2
    Podáváme jako přílohu k masům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.