Manioková kaše
30 min.
Ingredience
- 800gramůVoda pitná
- 10gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 30gramůMáslo čerstvé
- 100mililitrůMléko polotučné
- 1stroužekČesnek
- 40gramůSýr Ementál (Primátor)
- 20gramůPažitka
- 600gramůGari
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
350 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
10 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Maniok očistíme, nakrájíme na kostičky, vložíme do sítka a důkladně propláchneme pod tekoucí vodou. Vsypeme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme a vaříme 20 minut doměkka. Scedíme, rozmačkáme šťouchadlem, opepříme, přidáme máslo a promícháme. Naředíme trochou mléka, přidáme prolisovaný česnek, strouhaný sýr, posekanou pažitku a rozmícháme na kaši.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.