Manioková kaše

30 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
350 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
10 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maniok očistíme, nakrájíme na kostičky, vložíme do sítka a důkladně propláchneme pod tekoucí vodou. Vsypeme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme a vaříme 20 minut doměkka. Scedíme, rozmačkáme šťouchadlem, opepříme, přidáme máslo a promícháme. Naředíme trochou mléka, přidáme prolisovaný česnek, strouhaný sýr, posekanou pažitku a rozmícháme na kaši.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.