Margaritta
165 min.
Ingredience
Počet porcí:
25Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
67 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo, vyzrálá rajčata rozkrájíme na čtvrtky, česnek oloupeme a stroužky rozpůlíme, zázvor nakrájíme na kousky. Bylinky nasekáme nahrubo. Vše vložíme do kastrolu, osolíme, opepříme a na mírném plameni za častého míchání dusíme asi 20 minut. Na závěr vmícháme cukr a necháme rozpustit.
- 2Směs rozmixujeme, dáme do čistého kastrolu a na malém plameni za častého míchání (aby se směs nepřipalovala) dusíme zhruba asi 2 hodiny.
- 3Hotovu směs vlijeme do skleniček zhruba 10 minut při 80 °C sterilujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.