Margaritta

165 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
67 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a nakrájíme nahrubo, vyzrálá rajčata rozkrájíme na čtvrtky, česnek oloupeme a stroužky rozpůlíme, zázvor nakrájíme na kousky. Bylinky nasekáme nahrubo. Vše vložíme do kastrolu, osolíme, opepříme a na mírném plameni za častého míchání dusíme asi 20 minut. Na závěr vmícháme cukr a necháme rozpustit.
  • 2
    Směs rozmixujeme, dáme do čistého kastrolu a na malém plameni za častého míchání (aby se směs nepřipalovala) dusíme zhruba asi 2 hodiny.
  • 3
    Hotovu směs vlijeme do skleniček zhruba 10 minut při 80 °C sterilujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.