Marinovaná žebra

100 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1115 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
76 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
723 mg
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žebra vložíme do mělké větší mísy, potřeme bohatě olejem smíchaným s grilovacím kořením, zakryjeme a necháme v chladnu několik hodin marinovat.
  • 2
    Z předepsaných ingrediencí smícháme grilovací omáčku, kterou na pánvi povaříme 10 minut, dokud nezhoustne. Vychladlou omáčku naneseme na marinované maso a grilujeme pozvolna, často otáčíme a potíráme omáčkou, až je maso propečené a křupavé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.