Marinované jehněčí kotlety s rozmarýnem

24 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
414 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
30 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
161 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté jehněčí kotlety osušíme, na okrajích nařízneme.
  • 2
    V misce rozmícháme balsamico s červeným vínem, solí, pepřem a nasekaným rozmarýnem. Nakonec zašleháme olivový olej. Kotlety naložíme do připravené marinády asi na 2 hodiny.
  • 3
    Maso vyjmeme z marinády, otřeme papírovou utěrkou a opékáme na rozpáleném grilu 5-7 minut po každé straně.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.