Marinované jehněčí kotlety s rozmarýnem
24 min.
Ingredience
- 600gramůJehněčí kotlety
- 100mililitrůBalsamico ocet
- 5lžicVíno červené
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceRozmarýn čerstvý
- 5lžicOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
414 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
30 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
161 mg
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Omyté jehněčí kotlety osušíme, na okrajích nařízneme.
- 2V misce rozmícháme balsamico s červeným vínem, solí, pepřem a nasekaným rozmarýnem. Nakonec zašleháme olivový olej. Kotlety naložíme do připravené marinády asi na 2 hodiny.
- 3Maso vyjmeme z marinády, otřeme papírovou utěrkou a opékáme na rozpáleném grilu 5-7 minut po každé straně.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.