Marinované pečené telecí kotlety

30 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1132 kcal
Bílkoviny
163 g
Tuky
44 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Česnek rozdrtíme, vybereme menší tvrdá rajčata a zlehka do nich nařízneme ostrým nožek kříž.
  • 2
    V míse rozmícháme olej s vínem, solí, pepřem, česnekem a promnutým rozmarýnem. Marinádou potřeme kotlety po obou stranách a na 3 hodiny kotlety do marinády ponoříme. Pod fólií necháme marinovat v chladničce. Během marinování maso občas obrátíme.
  • 3
    Pekáč vytřeme máslem, vložíme do něj marinované kotlety, obložíme rajčaty, která zakapeme marinádou (zbude-li nám, přelijeme jí kotlety). Maso pečeme v předehřáté troubě asi 20 minut. Hned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.