Marinované roštěnky

32 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
440 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
31 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
549 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme a po okrajích několikrát nařízneme. Roštěnky vložíme do připravené marinády tak, aby se celé marinádou obalily. Necháme několik hodin v chladničce, nejlépe do druhého dne.
  • 2
    Roštěnky vyjmeme, osušíme utěrkou a na pánvi na oleji smažíme po každé straně asi 5 minut. Před podáváním maso osolíme.
  • 3
    Vhodnou přílohou jsou smažené hranolky.
  • 4
    Příprava marinády: Promícháme olej s vinným octem, kečupem, worcesterem, hořčicí, nastrouhanou cibulí, utřeným česnekem, pepřem, majoránkou a nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.