Marinované smažené kuře

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1140 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
88 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuře vykostíme, nakrájíme, osolíme, opepříme, vložíme do skleněné nádoby a zalijeme octem. Necháme odležet 3 hodiny a občas obrátíme.
  • 2
    Pak maso vyndáme a osušíme. Rozšleháme vejce s olejem, osolíme, opepříme a kousky masa v něm ponoříme.
  • 3
    Potom obalíme v mouce, opět namočíme ve vejcích, obalíme ve strouhance a dáme opéct do rozpáleného tuku.
  • 4
    Pečeme dozlatova a hotové kousky posypeme strouhaným křenem nebo petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.