Marinovaný hovězí řízek
20 min.

Ingredience
- 4plátkyHovězí roštěnka vys. peč.
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 2lžíceMouka pšeničná hladká
- 2kusyVejce slepičí
- 100gramůStrouhanka
- 100mililitrůOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
- Na marinádu
- 250mililitrůPivo tmavé 10% 3,7% obj.
- 0,5špetkaSůl
- 3stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
361 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
29 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
695 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1V pivu rozmícháme česnek utřený se špetkou soli. Roštěnou naklepeme, osolíme, opepříme, naložíme do piva a pod fólií necháme v chladničce přes noc.
- 2Naložené maso obalíme v mouce, rozšlehaném vejci a strouhance. Smažíme v rozpáleném oleji.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.