Marinovaný kapr grilovaný se zeleninou

45 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1536 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
123 g
Sacharidy
71 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného kapra nakrájíme na porce, osolíme, opepříme, zakapeme olejem, citronovou šťávou a s rozmarýnem necháme pod fólií v chladničce alespoň hodinu marinovat. Cibuli nakrájíme na tenká kolečka, petrželovou nať nasekáme nadrobno.
  • 2
    Celé šalotky, rajčátka a očištěné a rozpůlené žampiony střídavě napichujeme na jehly. Zeleninové špízy spolu s porcemi kapra vložíme pod rozpálený gril a po obou stranách grilujeme.
  • 3
    Porce kapra se zeleninou servírujeme přelité máslem a posypané petrželovou natí a kolečky cibule.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.