Marocký bezmasý kuskus

20 min.
Maroko
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
642 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
21 g
Sacharidy
94 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve velké míse smícháme kuskus s vývarem a necháme cca 10 minut stát, dokud se tekutina nevsákne.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme olej a osmahneme na něm nadrobno nakrájenou cibuli spolu s prolisovaným česnekem a zázvorem.
  • 3
    Jakmile je zelenina měkká, přidáme harissu, na tenké plátky nakrájený lilek, osolíme, opepříme a celou směs zasypeme opláchnutou cizrnou. Vaříme cca 5 minut.
  • 4
    Nakonec směs z pánve smícháme s kuskusem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.