Maso z jednoho hrnce

30 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
571 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
35 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
11 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové maso nakrájíme na kostičky a opečeme okořeněné tymiánem a majoránkou na sádle. Najemno nakrájenou zeleninu (cibuli, mrkev a celer) na hranolky, zelí na hrubší kousky přidáme i s fazolovými lusky k masu a vše dusíme. Přilijeme vývar a vaříme na mírném ohni pod poklicí 45 minut.
  • 2
    Když je maso již téměř měkké, přidáme vařit brambory, nakrájené na větší kousky, sůl a pórek - a dovaříme.
  • 3
    Před podáváním posypeme čerstvou nasekanou pažitkou a petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.