Masová polévka

100 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
669 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
36 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
12 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí, telecí a vepřové maso nakrájíme na kostky, cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, mrkev, celer, petržel nastrouháme nahrubo, brambory oškrábeme, nakrájíme na plátky, pórek omyjeme, nakrájíme na kolečka, morek na plátečky. Snítky petrželky a majoránky svážeme.
  • 2
    Do hrnce nasypeme všechny suroviny i s bylinkami, zalijeme vývarem, podle chuti osolíme, opepříme, přisypeme mletou papriku a vaříme velmi zvolna asi 80 minut, až bude maso měkké.
  • 3
    Před podáváním odstraníme svazek bylinek.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.