Masová směs na omeletách
90 min.
Ingredience
- 300gramůKančí kýta
- 300gramůVepřová kýta
- 300gramůHovězí kýta
- 300gramůCibule
- 100gramůOlej rostlinný
- 10gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 40gramůHořčice
- 5stroužkůČesnek
- 9kusůVejce slepičí
- 120gramůKečup
- 30gramůPetržel kudrnka
- 60gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
648 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
47 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Maso z kančí kýty, vepřové kýty a hovězí kýty nakrájíme na větší nudličky, cibuli nadrobno, česnek prolisujeme, petrželku posekáme na jemno. V hrnci rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, osmahneme do růžova, přidáme hovězí i kančí maso, orestujeme a jakmile pustí šťávu, podusíme v ní. Osolíme, opepříme, podlijeme troškou vývaru, dusíme do měkka. Po půl hodině přidáme vepřové maso, česnek, hořčici, v průběhu dušení podléváme vývarem (po troškách), směs musí zůstat hustší.
- 2V misce rozkvedláme vejce, osolíme, opepříme, v pánvi na másle usmažíme vaječné omelety. Rozdělíme na talíře, potřeme kečupem, na omelety rovnoměrně naneseme masovou směs, posypeme petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.