Masové drůbeží kuličky

40 min.
Polsko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
425 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
15 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme, na mlýnku na maso pomeleme do misky, přidáme oloupaný a nastrouhaný česnek, rozklepneme celá vejce, přisypeme macesovou mouku (rozemletý maces), oloupanou a jemně nastrouhanou kedlubnu, drobně nasekanou petrželovou nať a nasekaný pórek. Podle vlastní chuti osolíme, opepříme, rukou důkladně promícháme.
  • 2
    Z připraveného těsta tvarujeme malé kuličky, které vaříme ve vroucí osolené vodě asi 20 minut doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.