Masový koláč
80 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 400gramůBrambory
- 1hrnekOlej stolní
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 200mililitrůMléko polotučné
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 400gramůVepřové maso mleté
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 2lžíceKečup
- 3stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1345 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
131 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1V osolené vodě uvaříme oloupané brambory, slijeme je, přidáme horké mléko, máslo, sůl a vyšleháme do kaše.
- 2Necháme zchladnout, abychom pak mohli plnit do cukrářského sáčku.
- 3Na oleji osmahneme dozlatova nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso, česnek, kečup, papriku, sůl.
- 4Promícháme a dusíme 10 minut.
- 5Hotovou směs přendáme do zapékací mísy a navrch masa vytvoříme z kaše bramborové pusinky pomocí cukrářského sáčku.
- 6Koláč zapečeme 25 minut na 200 stupňů.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.