Masový koláč

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1345 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
131 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V osolené vodě uvaříme oloupané brambory, slijeme je, přidáme horké mléko, máslo, sůl a vyšleháme do kaše.
  • 2
    Necháme zchladnout, abychom pak mohli plnit do cukrářského sáčku.
  • 3
    Na oleji osmahneme dozlatova nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso, česnek, kečup, papriku, sůl.
  • 4
    Promícháme a dusíme 10 minut.
  • 5
    Hotovou směs přendáme do zapékací mísy a navrch masa vytvoříme z kaše bramborové pusinky pomocí cukrářského sáčku.
  • 6
    Koláč zapečeme 25 minut na 200 stupňů.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.