Matjesy s ředkvičkovou omáčkou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
308 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
18 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jogurt ochutíme solí, pepřem, citrónovou šťávou, špetkou cukru a hořčicí, přidáme na jemno nasekanou petřžel, poté smícháme s jarními cibulkami nakrájenými na kolečka a s ředkvičkami nakrájenými na tenké hranolky. Okurku oloupeme a nakrájíme nebo nastrouháme na tenká kolečka a obložíme jimi jednotlivé talíře. Do středu talířů položíme matjesové filety, ozdobíme je ředkvičkovou omáčkou, posypeme drobně nasekanou petrželí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.