Mečoun ve vinných listech

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
760 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
40 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
34 g
Cukr
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vinné listy spaříme ve vařící vodě a opatrně osušíme utěrkou. Rybí maso potřeme podrceným česnekem, pak olejem a horní stranu posypeme strouhankou a nastrouhaným parmezánem. Přidáme pár lístků máty, špetku soli a špetku čersvě umletého pepře.
  • 2
    Na talíř rozložíme 2 vinné listy, na každý pár přes sebe přeložených 1istů položíme kus mečouna a pokryjeme ho dalším vinným listem. Horní listy potřeme olejem. Nakonec vytvoříme 4 balíčky a každý zabalíme do hliníkové folie.
  • 3
    Potřeme olejem plech na pečení, dáme na něj balíčky a v troubě předehřáté na 180 °C je asi 15 minut pečeme. Po upečení baličky rozbalíme a rybí maso pokrájíme na kosočtverečky. Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.