Medailonky z jehněčího masa, plněné rajčaty a rukolou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
615 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
36 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
6 g
Cukr
13 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory omyjeme a i se slupkou rozčtvrtíme, naskládáme na plech, pokapeme 1 lžící oleje, osolíme a opepříme. Z masa vytvoříme medailonky, které nařízneme tak, aby nám vznikla kapsa, kterou naplníme rajčaty, česnekem a kousky rukoly.
  • 2
    Brambory dáme péct na 20 minut při 250°C. Maso osmažíme na zbylém oleji po dobu 3 minut z každé strany. Usmažené medailonky servírujeme s pečenými bramborami a zbytkem rukoly.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.