Medailonky z tuňáka

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1660 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
139 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Porce tuňáka okořeníme solí a pepřem a zprudka je opečeme na pánvi.
  • 2
    Chilli papričky očistíme, nahrubo nakrájíme, rozmixujeme a vmícháme strouhanku. Papričky vydlabeme, ovčí sýr nakrájíme na kostičky a smícháme s kukuřicí a touto směsí papričky naplníme. Pyré z chilli navrstvíme na rybí medailonky a v předehřáté troubě zapečeme při 200 °C asi 8 minut.
  • 3
    Brambory oškrábeme a nakrájíme na tenoučké hranolky (julienne), které krátce fritujeme v oleji a mírně osolíme. Medailonky položíme na talíře, ozdobíme bramborami a plněnými papričkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.