Mexická tortilla s treskou a zelím

25 min.
Mexiko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
10 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
9 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si tresku. Na míse posypeme maso polovinou mletého římského kmínu, oregana, chilli koření a pokrájeného česneku. Tresku poté obalíme v mouce. Obalené tresčí maso po částech orestujeme na oleji. Maso odkládáme na ubrousky, abychom ho zbavili přebytečného oleje.
  • 2
    Tence pokrájené zelí smícháme se zbylým oreganem, česnekem, římským kmínem a chilli kořením. Do zelí vmícháme šťávu z limetek, sůl a ostrou omáčku podle výběru.
  • 3
    Placky zahřejeme na suché pánvi. V průběhu ohřívání placky zastříkneme vodou. Hotové placky odložíme a držíme v teple.
  • 4
    Každou placku naplníme směsí ryby a zelí. Směs posypeme posekaným koriandrem, drobně sekanou cibulí a salsou. Směs do placky zabalíme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.