Minestrone s rýží a parmezánem

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
515 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
14 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
14 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži uvaříme podle návodu.
  • 2
    Přes síto slijeme fazole, propláchneme je studenou vodou a necháme okapat. Nadrobno nakrájíme papriku, cuketu, rajčata a pórek. Oloupeme celer a nakrájíme na kostky. Oloupeme a jemně nasekáme stroužek česneku.
  • 3
    V hrnci zahřejeme olej a vložíme připravenou zeleninu. Vše zhruba 5 minut dusíme.
  • 4
    Zalijeme zeleninu zeleninovým vývarem a důkladně ochutíme solí, pepřem a cayenským pepřem. Vaříme dalších 10 minut. Dochutíme balsamikovým octem.
  • 5
    Polévku na talířích posypeme strouhaným parmezánem a ozdobíme lístky bazalky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.