Mleté maso na sekanou - základní předpis

20 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
419 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
29 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
518 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na tuku osmahneme jemně nakrájenou cibuli a petržel dozlatova.
  • 2
    Na 1/2kg masa namočíme 1 žemli. Vymačkáme ji a umeleme spolu s masem, cibulí a petrželkou. Vše osolíme, opepříme a okořeníme majoránkou a česnekem. Přidáme vejce a dobře promícháme.
  • 3
    Pokud je hmota příliš tuhá, přilijeme trochu vody a znovu propracujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.