Mleté maso s květákem
80 min.
Ingredience
- 1200gramůKvěták
- 1kusCibule
- 2stroužkyČesnek
- 1lžícePetržel - nať
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 600gramůMaso mleté - mix
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
322 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
25 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Očištěný květák povaříme v páře 15 minut. Měkký květák rozmixujeme na pyré.
- 2Mleté maso smícháme s cibulí nakrájenou na plátky, s rozdrceným česnekem, nasekanou petrželkou, solí a pepřem.
- 3Masovou směs rozprostřeme do pekáče a pokryjeme květákovým pyré.
- 4Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 45 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.