Mleté řízky

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
709 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
56 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
143 mg
Cukr
212 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse zpracujeme mleté maso s tvarohem, vejcem, solamylem, strouhankou, solí a pepřem.
  • 2
    Z hmoty tvarujeme menší placičky, obalujeme v hladké mouce a klademe do pekáče s olejem.
  • 3
    V troubě předehřáté na 170 °C pečeme zhruba patnáct minut.
  • 4
    Na závěr poklademe řízečky plátky sýra a necháme v troubě roztavit. Podáváme zakapané výpekem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.