Mletý biftek se sýrem
30 min.
Ingredience
- 600gramůMaso mleté - mix
- 1lžíceStrouhanka
- 2lžícePetržel - nať
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4kusyRajčata
- 1kusVejce slepičí
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 1lžičkaTymián čerstvý
- 150mililitrůOlej stolní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
854 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
81 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Do mletého masa přidáme vejce, nastrouhaný sýr, nasekanou petrželku, tymián a podle potřeby strouhanku. Vše osolíme, opepříme a dobře promícháme.
- 2Ze směsi tvoříme namočenýma rukama placičky. Opečeme je po obou stranách na rozehřátém oleji dorůžova.
- 3Na talíři obložíme bifteky rajčaty nakrájenými na dílky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.