Mletý steak po holandsku

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
596 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
32 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kousky a na jemno umeleme. Promícháme je s jemně pokrájenou cibulí, solí a pepřem.
  • 2
    Ze směsi vytvarujeme 2 steaky. V horkéme oleji na pánvi je opečeme po jedné straně, obrátíme, do mezer vyklepneme vejce. Na steaky položíme plátky sýra a dopečeme.
  • 3
    Žemle rozkrojíme, na spodní část položíme steak se sýrem, na něj kolečko omytého rajčete, osolíme, navrch dáme vejce. Posypeme je paprikou a ozdobíme snítkou petrželky. Přikryjeme druhou půlkou žemle a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.