Mník s rýží

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
321 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
7 g
Sacharidy
54 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mníka očistíme, nakrájíme na kousky, zbavíme kostí a omyjeme. Z odřezků ryby, z kostí, očištěné zeleniny, cibule a soli uvaříme vývar a přecedíme. Kousky rybího masa opečeme v kastrole na oleji. Přidáme nasekaný česnek, omytá, na dílky nakrájená rajčata a nasekanou petrželku. Vše chvíli podusíme. V rybím vývaru uvaříme propláchnutou rýži doměkka a scedíme. Rýži upravíme do středu talířů a okolo obložíme kousky ryby s rajčaty. Posypeme nastrouhaným sýrem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.