Mořská štika s kapary

30 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
424 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
24 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
1 g
Cukr
590 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí filety okořeníme solí a pepřem a lehce poprášíme moukou. V pánvi zahřejeme olivový olej a filety opékáme asi 4 minuty po obou stranách. Přidáme lžíci másla a snítku kopru, ještě 10 minut necháme táhnout v troubě při 160 °C. V pánvi zahřejeme máslo, přidáme nadrobno nasekanou chilli papričku, kapary a drobně nasekaný česnek, krátce podusíme, přidáme citrónovou šťávu a nasekanou petržel, promícháme, okořeníme solí a pepřem a rozdělíme na talíře na rybí filety.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.