Mořská štika s kapary
30 min.
Ingredience
- 5gramůSůl
- 40mililitrůOlej olivový
- 50mililitrůCitronová šťáva
- 2kusyChilli paprička
- 50gramůPetržel - nať
- 60gramůMáslo čerstvé
- 5gramůPepř černý mletý
- 50gramůKapary
- 40gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 2stroužkyČesnek
- 20gramůKopr čerstvý
- 600gramůMořská štika - filety
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
424 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
24 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
1 g
Cukr
590 mg
Postup přípravy
- 1Rybí filety okořeníme solí a pepřem a lehce poprášíme moukou. V pánvi zahřejeme olivový olej a filety opékáme asi 4 minuty po obou stranách. Přidáme lžíci másla a snítku kopru, ještě 10 minut necháme táhnout v troubě při 160 °C. V pánvi zahřejeme máslo, přidáme nadrobno nasekanou chilli papričku, kapary a drobně nasekaný česnek, krátce podusíme, přidáme citrónovou šťávu a nasekanou petržel, promícháme, okořeníme solí a pepřem a rozdělíme na talíře na rybí filety.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.