Mořská štika v listovém těstu

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
448 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
26 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
2 g
Cukr
103 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filety z mořské štiky omyjeme, potřeme máslem, osolíme, opepříme, posypeme kari kořením, oreganem, pokapeme vymačkanou šťávou z citronu.
  • 2
    Na roládu použijeme kupované listové těsto, už rozválené na pláty. Jeden plát rozložíme, na něj položíme připravenou štiku, zavineme do rolády, dokola potřeme máslem, vezmeme další plát a zavineme ještě jednou rybu do listového těsta. Potřeme rozkvedlaným vejcem, dáme do předehřáté trouby péct na 15 - 20 minut.
  • 3
    Upečenou roládu vytáhneme z trouby, krájíme na porce, klademe na talíř.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.