Mořské plody v zeleninové omáčce

45 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
160 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
6 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrole na oleji osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, nasekané stroužky česneku, na kousky nakrájenou petržel a celer.
  • 2
    Přidáme nadrobno nakrájené zmrazené mořské plody, osolíme, opepříme a okořeníme majoránkou. Nakonec vsypeme omytá, na kousky nakrájená rajčata a vše pod pokličkou dusíme asi 20 minut.
  • 3
    Vhodnou přílohou jsou špagety nebo rýže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.