Mořské plody v zeleninové omáčce
45 min.
Ingredience
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1kusCibule
- 500gramůMořské plody mix
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaMajoránka
- 4kusyRajčata
- 2stroužkyČesnek
- 0,5kusPetržel kořen
- 0,5kusCeler bulvový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
160 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
6 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1V kastrole na oleji osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, nasekané stroužky česneku, na kousky nakrájenou petržel a celer.
- 2Přidáme nadrobno nakrájené zmrazené mořské plody, osolíme, opepříme a okořeníme majoránkou. Nakonec vsypeme omytá, na kousky nakrájená rajčata a vše pod pokličkou dusíme asi 20 minut.
- 3Vhodnou přílohou jsou špagety nebo rýže.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.