Mořský ďas na brudet

80 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
375 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
14 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
628 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykuchanou rybu očistíme, řádně omyjeme a naporcujeme.
  • 2
    V hrnci na olivovém oleji osmažíme drobně pokrájenou cibuli a pokrájený česnek dorůžova, přidáme drobně nakrájenou zelenou petržel a rajčatový protlak. Vše promícháme, přidáme porce ryby a chvíli restujeme. Pak přelijeme rybu vodou, (aby byla zcela ponořená) osolíme, opepříme a vaříme pod pokličkou při mírné teplotě 1 hodinu.
  • 3
    Rybu během vaření nemícháme.
  • 4
    Uvařenou rybu opatrně vytáhneme z vody a servírujeme horkou s plátky citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.